Bara att leva med

Bara att leva med

Godmorgon alla  underbara! i går så mådde jag verkligen  dåligt jag vaknade upp i en hemsk ångest attack. Det var det värsta jag har varit med om jag kunde knappt stå upp igår och all luft flög ur mig.  Jag såg helt ärligt bara svart jag kunde inte anas eller knapp röra mej. Jag torde helt ärligt att jag skulle dö igår .  Jag var ensam hemma vilket gjorde det mycket värre det enda jag gjorde i går var att skrika rakt ut och grått som att det inte fans någon morgon dag.  Jag kan ärligt talat inte förstå att man kan vara helt okej på morgonen och sedan må så dåligt när man vaknar igen.  Jag har kommit till den gränsen att jag behöver hjälp. Jag förstår nu att mamma inte alltid kan hjälpa mej när jag får ångest attacker. Det här hällde på i flera timmar det var verkligen hemskt.  Jag satt i telefonen med min moster ett tag och det hjälpte att få prata helt enkelt.  Nu om en stund så ska jag ge mej iväg till curatorn och prata på öppen psykiatrin för så här kan jag inte ha det mer.  Jag behöver nog mer hjälp en vad jag tror.  Ångesten kan jag leva med men dom här hemska  attackerna går bara inte mer.  Och det värsta är att jag vet verkligen inte vad det är som utlöser dom.  Det började med att jag började att blöda i munnen och jag tror naturligtvis att det är något farligt. Att vara både hypokondriker och ha ångest plus adhd är inte det lättaste.  Jag är inte som den normala normen om man säger så.   Jag har ofta problem tyvärr är det inte det ena så är det de andra. Just nu har jag kommit in i en period och bara ligga och se på serier det får mej liksom att koppla bort det jobbiga.  Jag har så sjuka tankar i bland det mesta är tänk om det händer något med min klaff. Jag får för mej det mesta när jag mår så här dåligt. Haha just nu när jag skriver det här och hur andra mänskor kanske upptar mej  så förstår jag att dom ser att jag inte är som alla andra.  Allt tankar bara snurrar just nu hoppas jag kan få några tips och råd idag på hur man kan dämpa det hela. Hoppas ni andra har en kanon dag <3  massa kramar till er


31 reaktioner till “Bara att leva med

 1. Lider verkligen med dig fina du ❤ Hoppas du kan få hjälp med allt så att du får må bättre. Kraftiga ångestattacker är ruskigt obehagliga och känslan av att man ska dö är olidlig. Skickar massor med styrkekramar till dig ❤

 2. Men vad hemskt!! Hoppas det verkligen löser sig! Och det kommer på en bra lösning!
  Vet hade sjuka ångest attackerar när jag var mindre. Löste sig dock med starka mediciner! Vilket jag inte tycker är bra!! Men hoppas verkligen sen löser sig! ❤️❤️

 3. Åh gumman ❤️ Stark av dig att nu äntligen ta hjälp! önskar jag kunde göra något, men jag önskar dig lycka till och att dy får den hjälpen du behöver. STOR bamsekram

 4. Usch, det är så hemskt när det blir så. Jag har ju haft ångest/panikångest/dödsångest i sååå många år just nu och det enda som funkar för mig är att baka. Att få fokusera på någonting helt annat en stund. Du har ingenting du gillar som du kan koppla bort med?< 3

 5. Hoppas verkligen du kan gå hjälp. Jag kan däremot tänka mig vart det kommer i från och jag tippar på att det har med klaffen att göra. Det måste vara skönt att få reda ut tankarna ❤
  Hoppas du får en fin dag ändå ❤

 6. Men fy vilken otrevlig upplevelse, ångest är skitjobbigt. Du vet inte vad som triggar igång säger du, har du gått hos psykolog någon gång och pratat om det? Genom att prata med en terapeut sådär kan hen hjälpa en att komma fram till vad det kan bero på. Jag drömde alltid massa mardrömmar om min syster förr, att hon skadades eller dog i alla drömmar, oavsett om hon var själv eller vi var många med. Alltid hon, det var jobbigt och jag tog upp detta med min psykolog.. Efter några samtal kom jag fram till varför, det hände en sak när vi var små där hon höll på att drunkna för att jag inte tog emot henne från en rutschkana som jag hade lovat. Det har liksom påverkat mig i alla år, men så fort jag förstod varför jag drömde så avtog dem. Hoppas du blir av med dina jobbiga attacker.

 7. Ångestattacker är verkligen fruktansvärt, det är som du säger, det känns precis som att man ska dö. Hoppas verkligen att du får hjälp så du blir av med dom där hemska attackerna.

 8. Vad skönt att du ska prata med en kurator – första steget i att få hjälp är ju faktiskt att man erkänner för sig själv att man behöver den. Så du har ju tagit ett kliv i rätt riktning! Hoppas det fortsätter så

 9. KBT terapi hos psykolog är bra & ev kurser i stresshantering hos vårdcentralen kan hjälpa..också haft mycket problem med ångest tills för ca 1 1/5 år sedan då jag testade KBT och det funkade jättebra..Hoppas att det blir bättre i alla fall..

 10. ångest attacker är verkligen så hemska, jag har också seriöst trott jag varit på väg att dö när jag fått mina, Helt rätt att söka hjälp för detta, hoppas du får den hjälp och det stöd du behöver fina du ❤

 11. Fina Amanda, ångest är hemsk och du är verkligen en sån kämpe❤️ Jag lider också av ångest & adhd så vet hur otroligt tufft det kan vara. Försök distansera dig vid ångestattack, kanske ha en snodd som du knäpper mot handleden om du förstår? När jag mår dåligt brukar jag ta med katterna ut och ta en lång skogspromenad för att försöka koppla bort tankarna. Kan också hjälpa att prata med någon. Massa Styrkekramar❤️

 12. Usch nej det låter inget vidare, bra du tar kontakt för hjälp. Har själv känt så, två ggr och jag trodde också jag skulle dö men nu är det nog 2 månader sen det hände ❤️

 13. Men åh vännen va jobbigt att du får såna kraftiga ångest attacker.
  Jag vet inte om du har provat det, men i dag läste jag att man skulle ta en ispåse och lägga på nacken när man får en sån ångest/panik attack… det chockar kroppen att komma av sig och det släpper snabbare.

  Funkar säkert inte på alla men värt att testa om man inte har gjort det.
  Har man inte en stor ispåse så kanske man kan ta en påse frysta ärtor eller fryst oxpytt eller liknande som man har i frysen.

  Bra att du pratar med någon och kanske kan få bukt med ångesten

  (((( KRAAAAAM ))))

 14. Men så jobbigt de måste vara. Får själv kraftig ångest och ångestattacker ibland så förstår dig. Skönt att du har din mamma o moster som hjälper dig

  Skönt att få prata ut om allt

 15. Just för stunden när man har dessa ångest attacker finns de inget som hjälper. Man måste få ur sig allt och hinna andas innan de lugnar sig

 16. Usch för ångest . Jag säger de igen de som inte har de förstår de inte . Alltså ångest är det värsta och jag vet hur du menar med attackerna hoppas du får den hjälpen du behöver kram på dej

 17. usch söta du tycker synd om dej det är så jobbigt
  så bra att du söker hjälp en del kan man känna är jobbigt o gå till men ja tycker det hjälper rätt så bra lycka till <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *