Gårdagen

Gårdagen

Godmorgon alla fina där ute. I går blev det tyvärr inget inlägg då jag varken hade ork eller lust tyvärr.  Jag har länge haft problem med min hårbotten att det kliar och så där. I går fick jag för mej att naturligt viss  gå ut på Google naturligt vis så kommer det fram det värsta man kan tänka sej eksem löss och hår avfall.  Men vilket som så bestämde jag mej för att boka en tid med kry. Men helt ärligt inte för att jag är emot läkare via nätet men dom svaren jag fick va inte det jag ville höra. Men hur som helst så gick jag ner till vårdcentralen så att dom fick titta på mej. Det var inget fel på mej alls det var att jag hade torkat ut min hårbotten så pass mycket att  den hade blivit otroligt torr. Så jag undrar nu om någon av er har haft problem med eran hårbotten och vad hjälpte för er?  I går så var jag ju även och säte in mitt tand smycke ska försöka få en bra bild så nu kan se. Det blev inte någon not det blev en liten stjärna i stället.  Blev helt okej nöjd.  Sedan var jag med en kompis en stund det var det som hände igår.  I dag är det så mycket regn så tror inte att jag går ut något idag.  Ska nog tända lite ljus och lägga mej att se en serie. vad har ni för planer denna tisdag?.  i förgår var mamma med mej till djurparken så   jag tog lite bilder när vädret ändå såg fint ut.


33 reaktioner till “Gårdagen

 1. Godmorgon! Har alltid lärt mig man ska aldrig googla runt haha! Man läser nästa bara skit ändå!
  Bara du gick till vc! Mjälshcampo har iallafall hjälpt mig<3 sen brukar jag lägga kokosolja på huvudet <3

  Kul med tandsmycket, bra du vart nöjd ❤️

 2. Nästan all slags olja kan du använda i håret för att det ska ta åt sig.
  Äppelcidervinäger är starkt, så blanda med vatten före användning. Lika stora delar av varje brukar vara lagom. Häll försiktigt lösningen över hårbotten och låt den dra i minst 15 minuter, innan du tvättar rent med schampo
  Massera hårbotten med en liten klick kokosolja och låt det sitta i minst 15-20 minuter. Ju längre desto bättre, så man kan till och med sova med oljan, under en handduk eller en duschmössa.

  Lycka till !

 3. Jag har också problem med det, men speciellt min sambo som har använt allt ifrån oljor till dyra schampon men nu kör han på ett allergivänliga schampo som fungerar fint, men som sagt, Google är bra i dessa lägen alltså ⭐️

 4. Det finns speciella schampon mot torr hårbotten du kan använda. Mjällschampo kan också fungera. Annars är ett knep att göra hårinpackningar med kokosolja och gnugga in ordentligt i hårbotten.

 5. Jag har också torrhårbotten som till och med blivit sårig av att jag kliat för mycket. Jag använder milt schampo och balsam när jag väl tvättar håret och smörjer då och då in hårbotten med hårbotttengel eller kokosolja beroende på vad som finns tillgängligt.

  Försök undvik att klia dig i hårbotten!
  Hoppas du hittar något som fungerar för dig. kramiz<3

 6. Så har min syster med och min mamma, du använder fel produkter, använ schampoo som tillsätter fettet i hårbotten och använd hårolja, ring en frisör eller visa upp dig för din frisör dem vet precus

 7. Byta shampo och undvika att tvätta håret för ofta..även undvika sprayer. Olja är bra och även coca cola inpackning eller inpackning med råa ägg..bara att testa vad som fungerar bäst för dig

 8. usch vad jobbigt! jag har också torr hårbotten ibland, de kliar och svider!
  då hjälper head and shoulders mig och att luft torka håret , inte ha i för mycke produkter heller.

 9. Har haft väldigt mycket problem med torr hud överhuvudtaget. Även hårbotten, jag provade ett naturligt schampo som man skulle massera i hårbotten och riva lite försiktigt, inte haft problem sedan dess skriv ett meddelande så ska jag kolla upp namnet eller skicka en bild ❤️

 10. Svårt att åtgärda så torr hårbotten, mina barn har också haft det problemet. Vi konstaterade att vissa billiga schampon var rena skräcken för hårbotten medan andra fungerade väl. Head and shoulders har fungerat bra och så oljeinpackningar.

 11. Men fy va jobbigt med kliande hårbotten.
  Undrar om det inte finns nån hårbotten olja eller liknande du kan köpa (jag har ingen aning jag bara spekulerar).
  Kanske kokosolja eller olivolja kan vara bra…

  Hoppas du får bukt med det!

  Kram kram

 12. Vad tråkigt att du inte fick den hjälpen du behövde direkt men vad skönt att det inte var någonting annat än torr hårbotten. Jag har aldrig haft det problemet men tycker att du borde svänga förbi en frisersalong och prata med en frisör som kan hjälpa till med produkter.

 13. Kokosolja är superbra, det använder jag i dotters hårbotten och hennes hårbotten och hår blir superbra Vi kör det 1 gång varannan vecka eftersom hon har så långt hår, för hela håret mår bra av det ❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *