Fredag

Fredag

 

 

Hej alla fina vänner hoppas ni vaknade till en riktigt bra freda.  jag vaknade upp med en täppt näsa idag hoppas verklig att denna förkylning försvinner snart så att jag kan börja att träna lite smått.   Ska verkligen ligga och ta det lugnt denna helg . Har faktiskt lånat en bok i från biblioteket som jag tänkte att börja läsa. Det var mer en ett år sedan jag lästen en fysisk bok. Så  ska verkligen krypa   upp i soffan.  Har lånat första boken i pritty litel liers  har ju tittat på hela serien så hoppas den första boken avslöjar mer en vad säsong ett gjorde. Brukar ni läsa böcker av serier ni tittat på?.  om jag tycker om en serier eller en bok så vill har höra allt om den eller se allt hehe någon som är lika dan?.  Hur ser eran helg ut nu ska jag mysa ner mej i det tråkiga vädret och hoppas att jag blir helt frisk snart.  ska fylla upp min te kopp med mer te. Dricker just nu mango te det är så gott. vad dricker ni helst för te ?

 


30 reaktioner till “Fredag

 1. Samma här, förkyld och inte alls kul.. Tycker ofta böckerna brukar vara bättre så kul att läsa. Jag gillar inte alls te men dricker de när jag är sjuk, svartvinbär.

 2. Hoppas verkligen du blir frisk snart!! Vila vila hela helgen!
  Mysigt att läsa böcker!(ibland!) haha!
  Te vad gott! Det drack jag imorse! Super gott!

  Ska ta det lugnt i helgen känner mig helt slut i kroppen

 3. Jag önskar jag hade mer tid till att läsa, då hade jag nog läst filmer eller serier jag sett, som PLL, för att som du få veta mer. Hoppas du blir bättre nu till helgen! Te brukar ju göra gott. 🙂 Jag älskar fruktiga teer.

 4. Låter som vi har haft samma otur du & jag! Vaknade upp dunderförkyld idag och det klaffar så dåligt med att jag tänkte göra första passet på mitt nya gym imorgon. Blir TOKIG!

 5. Hoppas du får en mysig helg med filt, bok, te och tända ljus !
  Hade inte en aning om att den serien finns på bok. Jag tror inte jag såg klart hela serien på tv’n. Ha ha ! måste nästan kolla om storytel har den då jag lyssnar på böcker vad jag än gör – jobbar, åker bil, diskar, städar……
  Ha en mysig dag !

 6. Skönt att ha en lugn helg framför sig så att att du kan ta det lugnt och kurera dig. Inget är bättre än att krypa upp i soffan och läsa en bra bok.

 7. Mysigt att krypa upp i soffan och läsa 🙂 den enda serien som jag sett och läst är gossip girl… blev lite blandat då böckerna inte alls slutade så som jag ville!

 8. pretty little liars är ju så bra, älskar den serien ❤️ brukar gilla att läsa boken först sen, se serien eller filmen, men har också lagt till första boken av ppl i min att läsa lista, du får gärna skriva sen om det är spännande att läsa denna bok ändå fast man sett serien redan ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *