Mys dag

Mys dag

Hej på er alla underbara läsare! I dag mår jag lite bättre en igår mår inte illa och det är positivt. Jag är fortfarande lite förkyld dock. Jag vaknade väldigt tidigt i morse då jag frös något otroligt kan man säga att hösten är här  när det är kalt på mornarna.  Gick upp och tog en kopp te i min ensamhet då A är på jobbet. Jag kan ärligt tycka att dom stunderna är det bästa ensam med en kopp te och kolla ut i höst mörkret. I dag kommer det bli en riktig hemma dag. Var ute med mamma i går då hon bjöd mej på lunch. Sedan blev det en sväng till miao. Så har verkligen noll planer i dag har börjat kolla om merlin på netflix.  Brukar ni se om serier i bland?. Så för mej blir det att krypa upp i soffan. Längtar så mycket till den 30 då margaux dietz bock släpps jag har förbokat.  hoppas ni alla får en fin dag puss på er <3

 


35 reaktioner till “Mys dag

 1. Jag håller med dig – dom där ensamma stunderna när man kan sitta och koppla av och bara må. Jag går upp före 5 och när jag är klar går jag ut på altan och tar min cafe macchiato och hör fåglarna kvittra, tänder ett ljus nu och drar filten runt mig. Supermysigt.
  ha en supermysig dag med serier.
  Jag måste hitta nån ny att börja titta på 🙂

 2. Åh jag håller med dig, älskar mornarna när barnen har gått till skolan och man får njuta av tystnaden och en varm kopp kaffe i lugn och ro.

  Jag brukar inte titta om på serier men det finns endel serier jag gillade så mycket att jag funderar på om man skulle se dem en gång till. Dexter är en av dem 🙂

  Kram kram

 3. Morgon fina! Jobbigt att vakna att man fryser! Men helldre det än att vakna när man svettas! Ush! Det är verkligen inte skönt! Vidrigt att vakna upp helt blöt! Gjorde det inatt fyyy!
  Skönt du inte mår illa och du känner dig lite bättre!
  Brukar kolla på serier ibland! Men nu är det mest youtube eftersom sambon spelar wow! Haha <3

 4. Vad härligt med en helt obokad dag att mysa på. Jag gillar Merlin. Tittar inte mycket på serier men är det någon jag gillar så tittar jag gärna o

 5. förut innan netflix såg jag om serier 1000 tals gånger, så visa serier kan jag så gott som utantill. Men just nu försöker jag hela tiden se nya, med undantag för plötsliga sug efter någon gamal serie såklart <3

 6. Skönt att du mår bättre idag. Det är ju jättemysigt att sitta & läsa en bok, älskar att vänta på nya böcker som släpps – även om man helst vill ha dom med en gång. Krya på dig!

 7. Det är skönt med sånna stunder på morgonen ❤
  Ja visst känns det kyligt, jag har tänkt lägga i min värmemadrass i sängen faktiskt. På morgonen är det tuffare att kliva upp för mig just när det är kyligt ❤

 8. ja..kollar just nu på En vampyrs dagbok för tredje gången..Merlin är bra har sett serien två gånger och Grimm också två gånger..Skönt att kolla på något man redan sett ibland då det inte gör något om man är lite okoncentrerad ibland..man hänger ju med bra ändå

 9. Uppskattar också de stunderna man sitter i ensamheten och dricker en kopp te i mörkret Har kollat om några serier faktiskt, typ vänner har jag sett om tusen gånger

 10. Skönt att du mår lite bättre. Ja det är mysigt, ligger just nu i soffan med mitt kaffe och läser bloggar merlin är bra, den vill jag se igen. Inte sett hela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *