Sjukstuga

Sjukstuga

Godmorgon på er alla fina jag mår inte så bra idag jag vaknade redan vid sex och hade värdens huvudvärk. Jag mår väldigt illa och har ont i magen hoppas verkligen inte det är någon spy sjuka eller magsjuka.  Har fått i mej lite soppa och någon maka alltid något.  ska dricka lite blåbärssoppa och hoppas att jag mår bättre under dagen.  Dricker lite te så det känns bättre när det är varmt. Håller ni er friska?.  Väntar på att försäkrings kassan ska öppna så att jag kan ringa och höra med dom. Tack för alla serie tips i går ni var några som rekommenderar glee och den har jag preses kollat klart på.  Så tänkte kolla om  13 reasons why  är något för mej för idag blir det soffläge. Kram på er alla fina <3

 


37 reaktioner till “Sjukstuga

  1. har känt mig lite hängig jag med dom sista dgarna här, hoppas verkligen inte på förkylning. Hade en kompis här för någon dag sen som var lite förkyld så blir att hålla tummarna XD

  2. Åh, stackare du får veklingen krya på dig… inte kul att bli sjuk nu när hösten börja komma intågades…

    Hoppas du gillar 13 reasons why , har inte själ sett den..

  3. Usch, vad jobbigt! Känner verkligen med dig! Själv hoppas jag verkligen på att lyckas hålla mig frisk, för nu börjar det verkligen frodas baciller på skolan och många barn är sjuka 🙁

  4. Vad tråkigt att du är sjuk. Jag hoppas verkligen att du slipper få magsjuka. 13 reasons why är bra tycker jag. Är inne på tredje säsongen och vad jag tycker hittils tänkte jag hålla för mig själv. 🙂

  5. De finns nog inga bra tips att hålla sig frisk . Min arbets kollega käkade ren ingefära hela tiden för att hålla sig frisk . Dock vart han sjuk först

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *