En härlig dag

En härlig dag

Hej på er alla fina läsare i går var jag ute på en långpromenad och fotade lite. Jag var ute med min släkting i går då vi gick i runt halva åmål. Va väldigt skönt att röra på sej då vi va ute och gick passade jag på och ta lite bilder. Jag är väldigt förtjust att ta bilder på blommor och natuten blir så fina fotton.

Jag älskar värkligen att ta fotton i början av sommaren det hjälper mej både pyckiskt och fysiskt. Älskar dom här långa promenaderna på sommaren där man kan ta fina bilder. Vad brukar ni fotta när ni är ute.

Sedan va jag en sväng med min svärmor och tog en liten fika medan jag väntade på att Alexander skulle sluta jobbet. Så vi gick till det nya fiket i stan sedan va jag och la undan lite kläder som jag ska hämta i morgon. Just nu sitter jag och dricker kaffe och tar det lungt i solen vad ska ni göra i dag.

Va en riktigt god fika i super mysig nu när det börjar att bli sommar.


25 reaktioner till “En härlig dag

  1. Vilka fina bilder! Underbara färger. Jag älskar också att fota blommor och natur. Bästa är att ta såna fotopromenader, man får så mycket att fota 🙂

  2. Så fina bilder! Jag gillar också att fota i naturen, särskilt nu när det är fint väder. Blommor är ju så vackert motiv. 🙂
    Skönt att hänga ute i solen! Hade jag också gjort om jag inte jobbat.

  3. Jag tycker också om att fota blommor. Det är så lätt att få bra bilder. Dina bilder är jättefina. Så gott med fika. Jag är lite hungrig men vet inte vad jag ska äta för något.

  4. Förstorar du några av dina bilder? Tänker att de skulle vara fina på väggen och dessutom påminna dig om känslan just när du tog dom?

  5. Jag förstår verkligen varför det hjälper dig så och jag måste säga att du är väldigt duktig på att fotografera! Älskar dina foton på naturen! Hoppas du har en fin fredag! 🙂

  6. Super fina bilder ! Det är verkligen sjukt kul att fotografera ! Jag älskar de verkligen ! Min dröm är att köpa en systemkamera , just nu tar jag bilder med mobilen ;D

  7. Jag älskar att fotografera naturen, det är så mycket vackert där ute och så många fina färger 🙂 Min mellanson kommer hem idag så jag ska spendera helgen med mina tre barn så det ser jag fram emot 🙂 Hoppas du får en fin helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *