Dålig kväll

Dålig kväll

Hej alla fina jag har inte hunnit blogga någåt i dag alls delvis att jag varit med mamma och sedan att jag inte orkat. I morgon så är det ju dax för mej att åka ner till Göteborg för kontroll på hjärtat. Jag vet med mej själv att jag är okej men är endå nervös. Men det här låter dumt jag blir lite gladare när jag vet att jag kan springa in och köpa ett par byxor. Det är lite som en belöning för mej själv när jag varit på hjärtmotagningen. Låter kanon dumt jag vet men det är så stressande både pyckisk och fysiskt så jag hoppas att jag får sova någåt. I morgon tänkte jag försöka att ta lite bilder så ni får se hur en undersökning kan se ut. Känner mej så fruktansvärt nervös inför i morgon men jag hoppas att allt ska gå bra. Annars har min dag varit väldigt bra. Har varit hos min mamma en stund. Men nu ska jag sova så jag är redo för i morgon kram ❤️


23 reaktioner till “Dålig kväll

 1. Tycker inte alls att det låter dumt! Jag gör också så ibland, att jag gör något trevligt (typ köper något jag vill ha) som en belöning efter något jobbigt. Ibland behöver man det!

 2. Dedär är väl inte något som låter dumt… Om du tycker de e jobbigt men tänker på byxor som du vill ha så är de klart att du ska köpa 😀
  Hoppas verkligen att de går bra imorgon och att där inte är något alls med ditt hjärta 😀

 3. Det är ju verkligen superbra att ha små belöningar mot sig själv när man gör något man tycker är jobbigt. Det brukar jag med ha ibland och det hjälpe faktiskt! Du är verkligen värd en belöning fina 🙂 <3

 4. Det är aldrig dumt att belöna sig efter att man gjort någonting som påverkar en negativt. Tycker du gör rätt i att köpa dig ett par byxor!
  Skönt att du inte känner dig så oroad och att du känner på dig att allt ser bra ut, men klart nervositeten ändå finns. Tänker på dig!

 5. Jag kan tänka mig att du är nervös nu. Jag var jätte nervös när jag skulle bränna näsmusslorna i näsan. Man får vara nervös och att unna sig något fint får man också göra. Jag önskar dig all lycka till i morgon och att du får sova i natt

 6. Usch, det låter jobbigt att du känner dig så stressad. Jag hoppas att du har fått sova i natt och att det går bra på kontrollen. Förstår vad du menar med att bli glad av att shoppa. Det kan jag också bli. 🙂

 7. Jag tycker att det låter som en jätte bra idé att du köper dig ett par byxor när undersökningen är klar. Ser det lite som en självklarhet att du ska få en belöning när du har genomgått en jobbig sak.

 8. Tycker inte alls att det låter dumt, snarare tvärt om låter hur bra tänkt som helst du ska unna dig med att belöna dig själv ❤️

 9. Det med belöningar är absolut inte dumt, det kör jag med själv också när jag klarat av vissa saker 🙂 Hoppas verkligen att undersökningen går bra idag!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *