Fredags mys

Fredags mys

Hej på er alla fina förlåt att jag varit frånvarande från bloggen i dag. Jag har varit med mamma i dag på bingo vilket jag tycker är jätte roligt att komma ut lite. Kände att jag behövde de på grund av att jag började få tryck över bröstet. Så jag åkte med mamam på bingo där jag van. Vilket jag tycker är väldigt roligt. I helgen ska vi vara hos mamam och bara mysa Så i kväll ska vi bara ha tacko mys och se en bra film vad ska ni göra


33 reaktioner till “Fredags mys

 1. Grattis va roligt att du vann!!
  Hur mycket vann du?

  Jag var mycket på bingo med min mamma när jag var liten. Älskade det!
  En gång vann jag 500 kr på bilbingo 🙂

  Hoopas du får en härlig helg!

  kram kram

 2. tacomys gillar vi
  ja men va roligt me bingo då man vinner ja vann förra mån .
  hoppas ni fått en jätte mysig kväll här är lets dance nu
  kram fin lördag

 3. Grattis till vinsten. Följde med min moster ibland på bingo som liten, men har inte spelat sen dess. Många pratar om bilbingo, men har aldrig testat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *