8 reaktioner till “Min syster

  1. Längre än mig. Japp då jag bara är 160 och dom är typ 170 något.

    Smartare? Nja vi är nog lika smarta men på olika ämnen.

    Älskar djur mer än mig? Hoppar jag inte. Men gärna lika mycket

  2. Min syster är några centimeter kortare än mig och garanterat inte smartare iallafall Jag gillar nog djur mer med hehe.

  3. haha nä de är nog inte bara din syster!
    Min syster är dock kortare än mig, smartare, nja ibland, hon har högre utbildning men livskunskap vet i tusan faktiskt. Tror jag och min syster är ganska lika på djurbiten.

  4. Du, jag förstår dig verkligen! Jag fick problem med hjärtat för några år sedan och jag har nog aldrig känt sådan enorm ångest som jag gjorde då och innan operationen. Allt gick ju självklart bra. Jag tror det kommer se bra ut för dig också och det med vikten ordnar sig ska du se! Ta hand om dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *